Wil je meteen een afspraak maken?

Bel me dan of stuur me een berichtje via onderstaand formulierWie is Martine?

Al vanaf mijn 15e ben ik bezig met knippen. Na het afronden van de kappersopleiding heb ik in verschillende omgevingen ervaring opgedaan. Deze ervaringen heb ik gebundeld en sinds 2015 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen.
Mensen mooi maken, goede adviezen voor het haar geven en het stukje sociale contact geven mij een goed gevoel en veel plezier in mijn werk.

Ik ben wat je noemt echt een allround kapster. Ideaal, want je kunt zowel als man of vrouw bij mij terecht maar je kids zijn ook welkom. Als ik dan toch een specialisatie moet benoemen dan zijn dit mijn kleurtechnieken zoals balayages en highlights.

Nog steeds ben ik dagelijks bezig met de nieuwste trends en producten om nog meer op 1 lijn te kunnen liggen met mijn klanten. Elke dag ga ik weer met plezier en gedrevenheid naar mijn werk. Mijn ‘werk’ wat sinds 2017 eindelijk mijn eigen salon aan huis is!
Ben je op zoek naar een altijd eerlijk advies? Zoek je kwaliteit en wil je eindelijk tevreden zijn over je kapster? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik vind het gezellig als je me een keer belt voor een afspraak!
Wat een transformatie!

Wauw...wat een heerlijke lieve kundige vrouw is Martine!! Hele transformatie gehad qua haarkleur...super blij mee Ik heb mijn salonnetje eindelijk gevonden

Diana de Graaff
Wat ben ik een trotse bruid!

In 1 woord. Super! Super gezellig. Super mooi. Kent haar kleuren en geeft goed advies. Heb high en low lights laten zetten en boy... Wat word ik een trotse bruid!

Evi Verspuij-van Dijk
Wat een vakvrouw!

Martine maakt iets wat onmogelijk lijkt mogelijk! Wat een vakvrouw, en ze is ook nog super gezellig! Een bezoek is gewoon heerlijk ontspannen.

Daniëlle Koppelaar